TSH – hautaustoimisto Tampereella ja koko Pirkanmaalla

Tampereen seudun hautauspalvelut on Tamperelainen hautaustoimisto. Palvelemme koko Pirkanmaan alueella. Yrittäjä Santtu Mustosen ja henkilökunnan pitkä kokemus alalta, asiakasta arvostava palveluasenne sekä aito halu luoda hautajaisista juuri vainajan ja omaisten toiveita kunnioittava tilaisuus ovat asiakkaidemme käytössä niin Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla kuin Pirkkalassa.

On varsin tavallista ajatella, että hautaustoimiston voisi valita vain kunnasta, jossa esimerkiksi vainaja asui eläessään. Hautaustoimiston voi kuitenkin valita vapaasti mistä tahansa, eikä se vaikuta palvelun laatuun tai edes hintaan merkittävästi. Tärkeintä on järjestää vainajaa arvokkaasti muistava tilaisuus poismenneen läheisille.

TSH toimii nimensä mukaisesti Tampereen seudulla, eli hautaustoimistomme palvelee asiakkaita Tampereella ja lähikunnissa. Vainajan kuljettaminen paikkakunnalta toiselle on meille arkipäivää, ja kokenut henkilökuntamme hoitaa kuljetuksia niin Suomen sisällä kuin kansainvälisestikin. TSH ei siten ole vain hautaustoimisto Tampereella, vaan se on myös hautaustoimisto Kangasalla, hautaustoimisto Lempäälässä, hautaustoimisto Nokialla ja hautaustoimisto Pirkkalassa.

Surun hetkellä autamme omaisia keskittymään surutyöhön – voit huoletta uskoa meille kaikki hautajaisiin liittyvät järjestelyt. Kysy meiltä tarvittaessa lisää vainajan kuljetuksista.