Tampereen Seudun Hautauspalvelut – hautaustoimisto Tampereella

Tampereen Seudun Hautauspalvelut on luotettava ja arvostettu hautaustoimisto. Olemme toimineet Tampereella ja lähikunnissa tukena surun hetkillä jo vuosien ajan. Toimintamme perustuu lämpimään ja kunnioittavaan asiakaspalveluun sekä ammattitaitoon, jonka avulla autamme teitä kunnioittamaan läheisenne muistoa arvokkaasti.

Tampereen Seudun Hautauspalvelut on paikallinen yritys, jonka juuret ovat vahvasti Tampereen seudulla. Tarjoamme henkilökohtaista palvelua jokaiselle asiakkaallemme. Ammattitaitoiset ja empaattiset työntekijämme ovat sitoutuneet auttamaan teitä kaikissa hautajaisjärjestelyissä.

Palvelumme

Tarjoamme kattavat hautauspalvelut avuksi läheistenne muiston kunnioittamiseen. Asiantunteva tiimimme auttaa teitä suunnittelemaan hautajaiset. Haluamme kuunnella toiveitanne ja tarpeitanne, jotta voimme toteuttaa hautajaiset juuri niin kuin te haluatte.

Hautaustoimistomme tarjoaa myös monipuolisen valikoiman uurniaarkkuja ja hautakiviä, jotka voitte valita läheisenne persoonallisuuden ja mieltymysten mukaisesti.

Autamme myös esimerkiksi kukkien ja vaikkapa pitopalvelun varaamisen kanssa. Perunkirjoittajamme auttaa tarvittavien dokumenttien laadinnassa.

Tutustu palvelupaketteihimme täällä.

Luotettava ja välittävä kumppani surun hetkellä

Ymmärrämme, että hautajaisjärjestelyt voivat olla hyvin raskaita, ja tavoitteenamme on tehdä tästä vaikeasta ajasta mahdollisimman helppoa teille.

Asiakaspalvelu on meille sydämenasia, ja panostamme siihen aina suurella lämmöllä. Kunnioitamme jokaisen asiakkaamme yksilöllisiä tarpeita ja toiveita, ja pyrimme luomaan juuri sellaisen tilaisuuden kuin he haluavat.

Hautaustoimistomme palvelee Tampereella ja lähiseuduilla. Järjestämme vainajan kuljetuksia koko Suomessa ja myös ulkomailta. Jätä viesti, ja kerro kuinka voimme auttaa. Asiantuntijamme vastaavat mielellään kysymyksiin ja auttavat kaikissa järjestelyissä.